Nyheter

TT startar kompetenscentrum för mediebranschen

TT-Gruppen går nu aktivt in på området strategisk kompetensförsörjning och startar ett helt nytt kompetenscentrum under namnet TT Kompetens. Målet är att bli en central aktör inom medieutbildning och kompetenstjänster till medier, företag och organisationer.

Redan under våren erbjuder TT Kompetens en rad öppna utbildningar inom områden som ledarskap, mediejuridik, multimedia och skrivande. Dessutom ett antal seminarier och konferenser där bland annat TT:s uppskattade Språkdag ingår.

Chef för det nya kompetenscentret blir Thorbjörn Lindskog, ett välbekant namn i mediebranschen med lång erfarenhet av utbildning. Thorbjörn Lindskog har tidigare varit chef för MedieUtbildarna och Pressinstitutet.

– Kompetensfrågorna är i dag prioriterade ute på företagen. Att personalen har rätt kompetens kan vara avgörande för företagens överlevnad, säger Thorbjörn Lindskog.

Tyngdpunkten i TT Kompetens utbud ligger på skräddarsydda utbildningar och tjänster till företag främst inom medier men även till företag utanför mediebranschen samt till den offentliga sektorn. TT Kompetens erbjuder även kompetensinventeringar, medarbetarundersökningar och program för kompetensutveckling.

Har du några frågor om TT Kompetens? Kontakta gärna:
Thomas Peterssohn, TT-Gruppens vd och ansvarige utgivare, via e-post eller telefon: 08/692 26 00
Thorbjörn Lindskog, chef TT Kompetens: 076/ 129 67 00