Nyheter

Lotta Lindborg ny försäljningschef på TT Nyhetsbyrån

Lotta Lindborg, försäljningschef TT Nyhetsbyran

Lotta Lindborg blir ny försäljningschef på TT Nyhetsbyrån. Lotta Lindborg har verkat i mediebranschen i snart 20 år och har gedigen erfarenhet av försäljning och utveckling av nya affärer. Nu senast har hon arbetat som konsult inom försäljning och organisationsutveckling och innan dess som marknadschef för TV4-gruppen.

– Vi är mitt uppe i en stor omorganisation, både på redaktionen och säljavdelningen. För att lyckas i förändringsprocessen kommer Lotta ha en viktig roll i att utveckla den kommersiella delen av vårt erbjudande. Hennes erfarenheter inom sälj och konceptutveckling, tillsammans med hennes energi och driv, är precis vad vi behöver just nu, säger Jonas Eriksson, vd och chefredaktör på TT Nyhetsbyrån.

– Jag känner mig både stolt och entusiastisk över att blivit erbjuden tjänsten som försäljningschef på TT Nyhetsbyrån. Jag är otroligt laddad inför utmaningen och ser fram emot att, tillsammans med säljteamet och övriga kolleger, ta nästa steg i utvecklingen av TT Nyhetsbyråns verksamhet och affärer, säger Lotta Lindborg.

Lotta Lindborg tillträder i dag, den 1 oktober.

 

Foto: Henrik Montgomery/TT

This Post Has 1 Comment

Leave A Reply