Nyheter

Jennie Ullman blir vd på Uppdragsmedia

Jennie Ullman går direkt från föräldraledighet till rollen som ny vd på Uppdragsmedia. Hon har länge varit en vital del av företaget både som creative business manager, affärsutvecklings- och försäljningschef och senast som operativt ansvarig.

Jennie-Ullman-vd-Uppdragsmedia-2

Foto: Anders Wiklund/TT

– Jag är väldigt glad över att få fortsätta växa inom Uppdragsmedia. Jag vet att vi snart kommer att vara ännu bättre och starkare. Vi vill fortsätta att överträffa våra kunders förväntningar. Att hjälpa dem nå ut med sitt budskap till ännu fler med hjälp av ett trovärdigt och angeläget berättande, oavsett kanal. Trovärdigheten är betydelsefull för oss, inte minst som en del av TT-gruppen.

Deras motto är även vårt: trovärdighet, nyfikenhet och kreativitet, säger Jennie.

 

Jonas Eriksson har som vd för TT-gruppen varit nära delaktig i rekryteringen.
– Uppdragsmedia kompletterar TT:s övriga verksamhet och kommer framöver att bli en ännu viktigare del av organisationen. Att tillsätta rätt vd är så klart grundläggande och första steget i en större satsning. Vi är mycket nöjda med Jennie i rollen som vd. Hennes kompetens och drivkraft är exakt vad som behövs.

Jonas-Eriksson-tt

Foto: Fredrik Sandberg/TT

I Uppdragsmedia ingår även företaget Wiseguide som levererar konsumenttester till nordiska medier.
– Vi ser att tester är en efterfrågad produkt bland tidningarna. Nyligen har vi utökat flera stora avtal och vi har massvis med idéer för att utöka och förbättra våra produkter, berättar Jennie.

Jennie Ullman är utbildad civilekonom och har tidigare arbetat på som affärsutvecklare på Mediaplanet och försäljningschef på Metro. Hon har varit mentor åt flera unga människor i karriären. Senast åt en ung tjej genom stiftelsen Stella.

Hon tillträder formellt i början av 2014.

 

För mer information

Jennie Ullman, vd Uppdragsmedia, tel: 070-518 33 90

Lina Hedenström, marknadschef TT Nyhetsbyrån, tel: 070-303 38 92

 

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply