Nyheter

Premiär för Update Nöje – Dagens snackisar i direktrapportering

Update-Nöje

Update Nöje är TT Nyhetsbyråns senaste storsatsning inom direktrapportering. Ett dagligt liveflöde med fokus på det senaste från nöjesområdet.

Det är en samlingsplats för de hetaste debatterna, senaste musiknyheterna och snackisarna. Ett ständigt flöde av Youtube-klipp, topplistor, svenska och internationella nöjes- och kulturnyheter, snackisar på sociala medier, tweets och bilder. Kort sagt: de senaste trenderna med ett brett anslag och en lättsam ton.

– Vi har fått väldigt bra respons när vi berättat om tjänsten, både bland de redaktioner vi pratat med och internt på TT. Nu ska det bli väldigt spännande att se hur läsarna tar emot den, säger Nicklas Larson, digital affärsutvecklare på TT Nyhetsbyrån.

Update Nöje uppdateras med minst tre inlägg i timmen och är igång alla vardagar från 07:00 till cirka 19:00. Dagens viktigaste nyheter summeras även i ”Topp 3 från Update” som är avsedd för printpublicering.

Flera stora webbplatser har redan börjat använda tjänsten som lanserades 16 oktober. Update Nöje är helt kostnadsfri fram till jul för alla som är kunder på TT Live.

Tjänsten är tänkt som ett komplement till TT Nyhetsbyråns övriga bevakning. Den är enkel att bädda in på valfri webbplats och gör sig lika bra i mobilen som på datorn. Bakomliggande teknisk plattform kommer från Scribble Live.

Se hur flödet ser ut på till exempel www.gp.senorran.se eller  hallandsposten.se.

 

För frågor om tjänsten, kontakta:
Nicklas Larson, digital affärsutvecklare på TT Nyhetsbyrån, via nicklas.larson@tt.se eller 070-325 51 78.

 

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply