Nyheter

Silverblad till Uppdragsmedia och TT-Gruppen

I går samlades landets alla uppdragspublicister för den elfte upplagan av tävlingen Guldbladet. Uppslutningen var större än någonsin och antalet anmälda rekordmånga.

Därför var det förstås extra roligt att vår redaktionella kommunikationsbyrå Uppdragsmedia och TT-Gruppen som uppdragsgivare vann silver i klassen Bästa webbkommunikation.

– Uppdragsmedia har lyft TT-Gruppens digitala kommunikation på ett fantastiskt sätt. Inte minst närvaron på de sociala medierna väcker dagligen positiva reaktioner bland kunder, partners, medarbetare och andra som följer vårt arbete. Priset är verkligen välförtjänt, säger Thomas Peterssohn, TT-Gruppens vd och chefredaktör

– Det var första gången vi kunde vara med i tävlingen och att vi prisades direkt känns helt fantastiskt. Att det var just i klassen Bästa webbkommunikation är en bonus, det är ju ett ämne vi verkligen brinner för, säger David Stark, Uppdragsmedias chefredaktör.

Uppdragsmedia nominerades i ytterligare en klass, Bästa kundtidning (B2B) för magasinet Intangible Artifacts, producerad på uppdrag av Veidekke Bostad.

Här hittar ni alla Guldbladsvinnare.

Förutom den här sajten innefattar TT-Gruppens webbkommunikation bland annat:
Bloggen Publish
Nyhetsbrevet Publish
Facebook
Twitter

Behöver ditt företag eller din organisation hjälp med webbkommunikation? Kontakta gärna:

David Stark, chefredaktör Uppdragsmedia,
via e-post eller telefon, 070 – 328 38 81

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.