Nyheter

TT Spektras nya spelsidor lanserade i HD

Helsingborgs Dagblad blir den första kunden på TT Spektras nya dagliga spelmaterial. Sidorna innehåller både sport- och hästspel och utformas som en guide där TT Spektras experter väljer ut de bästa spelobjekten varje dag.

Sidorna är framtagna i nära samarbete med HD och innehåller en hel del nyheter, bland annat lyfter vi in odds från utländska spelbolag i sidorna.

– Efter Regeringsrättens dom i höstas, där de klart och tydligt fastslog att publicering av odds från utländska bolag är skyddat av TF, så känns det som ett naturligt steg att ge läsarna den här servicen, säger Göran Westin, vd och chefredaktör på TT Spektra.

Det nya spelmaterialet har också en mer läsarvänlig layout. Mycket spelmaterial består av siffror och statistik, men här har vi valt att skapa en sida med mer bilder, färg och kortare texter. Sidorna är dessutom framtagna för att form- och innehållsmässigt passa ihop med en av TT Spektras mest publicerade produkter, Sport i TV.

Helsingborgs Dagblads sportchef Lars Mauritzson är mycket nöjd med utvecklingsarbetet av det nya spelmaterialet:

– Det här känns som ett modernt spelmaterial som passar perfekt i vår nya redesign. Kopplingen till Sport i TV är också bra.

I samband med redesignen av papperstidningen valde Helsingborgs Dagblad också TT Spektras standard-tv-lösning på fyra sidor.

– Vi är glada över att ha fått fortsatt förtroende. HD:s läsare får nu en tydlig tv-guide med lättöverskådliga tablåer, säger Marc Löfgren, chef för TT Spektras tv-redaktion.

Läs mer om Helsingborgs Dagblads redesign på chefredaktören Lars Johanssons blogg.

För mer information, kontakta:
Spel: Nicklas Larson. E-post. Telefon: 08 – 692 28 51
TV: Marc Löfgren. E-post. 08 – 691 16 20