Nyheter

Dagens Samhälle väljer TT-Gruppen för nya medieaffärer

Tidningen Dagens Samhälle startar ett nytt affärsområde – tematidningar – för att erbjuda skräddarsydda lösningar till företag som önskar nå målgrupper inom den växande marknaden för offentliga affärer.

– Vi ser ett ökat intresse från våra annonskunder att på ett mer djuplodande sätt nå ut till beslutsfattarna inom kommuner och landsting. För att nå framgång krävs kvalitet och läsvärde, säger Mats Edman, chefredaktör på Dagens Samhälle,

Uppdragsmedia blir exklusivt ansvarig för form och innehåll i tematidningarna. Uppdragsmedia är TT-Gruppens redaktionella kommunikationsbyrå och en av landets ledande producenter på området.

– Vi är glada att en så kräsen kund som Dagens Samhälle väljer Uppdragsmedia som partner för en av sina viktigaste framtidssatsningar, säger Thomas Peterssohn, vd och chefredaktör för TT-Gruppen.

Kommersiella medieprodukter till publicister är en växande gren för Uppdragsmedia som sedan tidigare har ett partnerskap med bland annat Metro. Bland tidningsföretagen växer nu nyfikenheten på kommersiella tematidningar för både print och webb.

– Många tidningar vill själva ta kontrollen över relationen med sin marknad istället för att låta diverse bilageföretag ta hand om affären. Vårt uppdrag är att hjälpa tidningarna med detta, säger Henrik Kleist, vd på Uppdragsmedia.

Första tematidningen i Dagens Samhålle beräknas komma ut i början av april. Försäljningen sköts av Informa AB.

Läs mer på Resumé och Dagens Media.

För mer information kontakta:
Mats Edman, chefredaktör Dagens Samhälle: 08/452 73 01
Thomas Peterssohn, vd TT-Gruppen: 08/692 26 00


.

.

.

.

.

.

.

.

.